Gaat het opvoeden niet zoals jij dat zou willen?

Daar hoef je je niet voor te schamen. Vrijwel alle ouders worstelen wel eens met het opvoeden.

Er zijn een boel redenen waarom het soms even niet zo lekker loopt: de kinderen luisteren slecht, je hebt het druk op je werk, er zijn spanningen tussen jou en je partner, je kind slaapt slecht, is een superpuber of heeft extra aandacht nodig of je legt jezelf als ouder gewoon hele hoge eisen op.

Allemaal levenssituaties die je niet zelf uitkiest, maar die jou wel het gevoel kunnen geven dat het anders moet.

Wil je weer opvoeden vanuit verbinding en je eigen kracht?

Individuele trajecten

Tijdens een individueel traject maken we een plan op maat. Dat past bij jouw visie op opvoeden. Dat aansluit bij jouw gezin en dat een antwoord geeft op jouw opvoed uitdagingen en de ontwikkelingsopgave van jouw kind.

meer lezen Afspraak maken

Workshops en trainingen

“Zo fijn om te horen dat ik niet de enige ben!”

Groepsbijeenkomsten zijn dé momenten om andere ploetermoeders, loedermoeders, tandpasta-op-mijn-pak vaders en nachtouders te ontmoeten. En eindelijk dat moment voor jezelf te hebben.

Daarnaast leren we van alles van elkaar, van de oefeningen en van de theorie.

Meer lezen Afspraak maken

Is dit wat jij nodig hebt?

Meer grip op je gezinsleven? Betere omgang met stressvolle situaties? Het gevoel dat je het in de hand hebt, in plaats van dat je juist alles uit het oog verliest?

Neem dan vrijblijvend contact met me op om te kijken wat gesprekken met mij of een training voor jou en je gezin kan betekenen.

contact 

Gratis

Kun je niet wachten en wil je meteen aan de slag. Lees dan de informatie in drie minuten de ouder die je wil zijn, schrijf je in voor de nieuwsbrief of download mijn e-book.

gratis

Kosten en voorwaarden