Uiteraard kun je ook met mij sparren van collega tot collega. Ik ben altijd beschikbaar voor collegiale consultatie. Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar:

  • een deskundige op het gebied van opvoedingsondersteuning
  • een professional die werkt volgens Evidence-based methodieken: oplossingsgericht, mindful parenting, Triple P
  • praktische en kortdurende ondersteuning
  • laagdrempelige, deskundige en heldere communicatie
  • iemand die graag multidisciplinair werkt

Heb je een vraag of wil je eens van gedachten wisselen?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Yasemen Oz
Yasemen Oz Opvoedproblemen bij peuters
Merel verzorgde voor onze organisatie een ochtend over opvoedingsproblemen bij peuters met betrekking tot slapen, eten en gedrag van peuters. Heel knap hoe alle drie de onderwerpen aanbod kwamen in ander half uur. Er werd door Merel goed ingespeeld op de ervaringen van de ouders. Leren van elkaar wat het moto. Ik heb de workshop als professioneel en erg prettig ervaren.
Rogier Baert
Rogier Baert discreet en professioneel dienstverlener
Merel Obermeijer is een discreet en professioneel dienstverlener. Erg prettig in de omgang en met een scherp beoordelingsvermogen. Ze is zeer deskundig en heeft een breed netwerk welke ze zeer effectief kan inzetten. Hierdoor hebben wij Merel als zeer deskundig en betrouwbaar ervaren en veel aan haar kennis en advies gehad.
Mirjam Hegger
Mirjam Hegger Wat een ervaring, kennis en enthousiasme!
Wil je super bruikbare, praktische tips om een workshop voor ouders/ opvoedprofessionals te boosten, interessanter te maken of nóg beter te laten aansluiten op de doelgroep? Bel Merel! Ze schudt ze zo uit haar mouw! Wat een ervaring, kennis en enthousiasme heeft zij… Bedankt Merel!
Betty Bakker, Beleidsmedewerker/ stafverpleegkundige at GGD regio Utrecht
Betty Bakker, Beleidsmedewerker/ stafverpleegkundige at GGD regio Utrecht Merel is een deskundige en gedreven pedagoge.
Als coördinator CJG Hilversum leerde ik Merel kennen als een pedagoog die zeer deskundig en gedreven ouders ondersteunt bij vragen omtrent opvoeden en opgroeien. Daarnaast is zij een echte netwerker die de pedagogische civil society wil helpen ontwikkelen. Merel denkt strategisch en analytisch en kan daarmee ook een bijdrage leveren aan beleidsontwikkeling.