Je kunt bij mij terecht voor verschillende manieren van ondersteuning:

Opvoedconsult

Een opvoedconsult is een persoonlijk gesprek, waarin jij al je vragen kunt stellen. Dit kan telefonisch, via skype of je kunt een afspraak maken en naar mijn praktijk komen. Dat kan in je eentje of samen met je partner. Tijdens het consult kijken we samen wat jij nodig hebt en maken we een opvoedplan dat echt bij jou en jouw situatie past.

Bekijk de kosten van een opvoedconsult.

Thuiscoaching

Wat gebeurt er nou eigenlijk waardoor het iedere keer niet zo gaat zoals je zou willen? Waarom luistert je dochter niet? Waarom weigert je zoon te eten? Hoe zorg je voor een kalm avondritueel voor je temperamentvolle kind?

Samen kijken we naar hoe het thuis gaat. Wat gaat er goed en wat kan er anders? Thuiscoaching helpt om weer grip te krijgen op de situatie.

Bekijk de kosten van thuiscoaching.

Groepsbijeenkomsten

“Zo fijn om te horen dat ik niet de enige ben!” Groepsbijeenkomsten zijn dé momenten om andere ploeter- en aanmoddermoeders, ’tandpasta-op-mijn-pak’-vaders en nachtouders te ontmoeten. Het is een feest van herkenning samen met anderen, maar tegelijk ook een moment voor  jezelf. Je leert van elkaar en van de oefeningen en theorie.

 

Ik bied de volgende groepsbijeenkomsten:

 

Mindful Parenting

Oftewel: een training Aandachtig Ouderschap

 

Ervaar je het gezinsleven momenteel als stressvol?

Daar hoef je je niet voor te schamen.

Er zijn een boel redenen waarom het soms even niet zo lekker loopt: de kinderen luisteren slecht, je hebt het druk op je werk, er zijn spanningen tussen jou en je partner, je kind heeft extra aandacht nodig vanwege een lichamelijke of geestelijke beperking, of je legt jezelf als ouder gewoon hele hoge eisen op.

Allemaal levenssituaties die je niet zelf uitkiest, maar die jou wel het gevoel kunnen geven dat het anders moet. De training Mindful Parenting kan jou daarbij helpen.

Lees meer over de training Mindful Parenting.

 

Workshops

Tijdens een workshop ga je intensief met elkaar aan de slag. De mix tussen ervaring, kennis en de kracht van herkenning maken de workshops inspirerend en verbindend.

Ik geef workshops bij jou thuis, op school of het kinderdagverblijf. Ook organiseer ik regelmatig workshops met een open inschrijving.  

Lees meer over mijn workshops

 

Gratis

Kun je niet wachten en wil je meteen aan de slag? Hier op mijn website vind je allerlei tips en informatie over opvoeden. Lees bijvoorbeeld het artikel ‘In drie minuten de ouder die je wil zijn’ of download mijn e-book. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, workshops of trainingen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief (gegarandeerd niet elke week een mailing in je inbox, maar juist eens in de zoveel weken écht waardevolle informatie die gewoon leuk en nuttig is om te lezen).

 

Aanbod voor beroepskrachten

Werk je met ouders en heb je interesse in een training, workshop of wil je even sparren over een opvoedvraag? Kijk dan hier voor meer informatie.