Oefeningen die je de dag door helpen

Een meditatie voor ouders die alles gegeven hebben

Soms zijn er van die dagen dat het allemaal wat veel is geweest. Even terug kijken op je dag, leren van je ‘fouten’, zelfcompassie hebben en even stil staan bij zelfzorg, is wat je dan nodig hebt. Zo wordt je weer een beetje jezelf.

Deze diepe ontspanning, deze Yoga Nidra voor Ouders is speciaal voor jou. Dit is jouw kans om echt even te ontsnappen en jezelf op te laden. Door een diepe, geleide meditatie, nemen we je mee naar een plek van totale ontspanning. Het is jouw moment van rust, waar je kunt loslaten, opladen, en jezelf weer kunt vinden. De begeleide ontspanning duurt 13 minuten, maar we hebben het filmpje wat langer laten doorlopen, zodat je lekker kunt blijven liggen als je dat wilt.

Deze oefeningen zijn ingesproken en ontwikkeld door Laura van der Mark. Laura is kindercoach, RT’er en yogadocent bij Leerkriebels. Als kindercoach schrijft zij mooie droomreizen voor ‘haar’ kids. Laura en ik delen onze passie, dienstbaar mogen zijn aan ouders en kinderen zodat zij steeds meer zichzelf kunnen zijn. Uit onze gesprekken kwamen de meditaties voor ouders voort die je hier vindt. Ook maakte zij de meditaties voor kinderen.

Op MijnYogaNidra.nl deelt Laura allerlei ontspanningsoefeningen. Voor kinderen en nu, op mijn verzoek, heeft ze er ook een aantal voor ouders ontwikkeld. Neem zeker een kijkje op haar site. En droom mee met de Yoga Nidra’s, visualisaties en meditaties. Allemaal Nederlands gesproken. Voor alle kleine en grote kinderen in Nederland!