12,10 incl BTW

Schrijf je nu in voor de introductieworkshop Mindful Parenting en ontdek wat de training voor jouw gezin kan betekenen. Tijdens deze gezellige avond is er ook ruimte om met andere ouders de leuke en soms uitdagende kanten van het opvoeden te delen.

Beschrijving

“Rotkinderen!” Hoor ik binnensmonds. De deur van de galerijflat boven ons valt dicht. Ik kom de moeder van Jamie en Mila in het trappenhuis tegen. Ze snelt me voorbij en er ontsnapt haar een zucht.

Ik snap haar wel. Ochtendstress. Kinderen zijn leuk, vaak heel leuk. Maar kunnen ook echt uitdagend zijn. En hoe hou je dan het hoofd koel?

Tijdens de Mindful Parenting training leer je praktische vaardigheden om het opvoeden leuker te maken.
De training draait om aandachtig ouderschap. Soms reageer je, zonder er bij na te denken, op een manier die je eigenlijk niet zou willen. Of zit je vast in een negatief patroon met je kind. Uit onderzoek blijkt dat deelnemers aan de training meer plezier in het opvoeden ervaren en dat er een verbetering optreedt in de relatie met hun kind(eren) en partner.

In de training kijken we naar jouw houding in de opvoeding. Het is soms zoals het is: temperamentvolle kinderen, een uitdagende levensfase, een verhuizing, een echtscheiding of pittig werk. Er kunnen verschillende omstandigheden zijn waar je niks aan kunt veranderen. Het enige dat je dan kunt doen is jouw houding, benadering en reactie veranderen. Mindful Parening helpt daarbij.

Kom ook ervaren wat de training voor je kan betekenen tijdens de introductieworkshop Mindful Parenting. Maak kennis met aandachtig opvoeden door een prettige mix tussen informatie, ervaren, herkenning en plezier.

Let op: vooraf aanmelden is verplicht. (de workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers)

Er is een workshop in het voorjaar en een in het najaar.

Maandag avond 9 maart 2020

19.30 – 22.00

 

Extra informatie

datum

9 maart 2020

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating